Om Saltbæk Agro

Hos Saltbæk Agro er det en vigtig del af hverdagen at holde sig orienteret med markedet og finde de helt rigtige maskiner til en konkurrencedygtig pris, for netop at kunne tilgodese kundens behov på bedste måde.

Lad os sammen drøfte dine muligheder

Hvem er vi?

Saltbæk Agro drives og ejes af landmand Kjeld Olesen. Virksomheden blev etableret i 2001 som et suplement til landbruget, med opkøb og salg af mindre brugte maskiner – fra især Tyskland. Med tiden steg salget og vi anskaffede os en lastbil. Dette betød lidt større maskiner, især trailer sprøjter.

I 2014 blev vi forhandlere af Pöttinger maskiner og allerede tre år senere kunne vi stolte kalde os Danmarks bedst sælgende Pöttinger forhandler 2017.

Køb og salg af maskiner

Hos Saltbæk Agro sælger vi nye og brugt maskiner. Der ud over har vi et meget stort sortiment af reservedele og sliddele til de fleste mærker. 

Vi skaffer din maskine

Er du på udkig efter en helt bestemt maskine? 
Hos Saltbæk Agro gør vi os umage for at finde lige nøjagtig det, du mangler. 

Konkurrencedygtig pris

Saltbæk Agro er dit foretrukne valg, når du skal finde en ny eller brugt maskine. Vi skaffer det du mangler og altid til konkurrencedygtige priser. 

Saltbæk Agro/v Kjeld Olesen

Firmaet har i dag udviklet sig til at beskæftige sig med køb/salg af nye og brugte maskiner til danske landmænd på alle niveauer – samt til udlandet. Vi sælger en stor del nye Pöttinger maskiner, specielt Novacat 442, som kan skårlægge frøgræs.

Som noget helt nyt er vi i 2018 begyndt at importere Palmse trailers, som producer lige fra halm-, korn- og entreprenørvogne til maskintrailers.

Ud over at forsyne landbruget med maskiner, har vi i 2018 udvidet sortimentet og er blevet forhandlere af Cub Cadet græsslåmaskiner.