Køb og salg af nye og brugte maskiner

Hos Saltbæk Agro sælger vi nye og brugte maskiner til  konkurrencedygtige priser. Dertil har vi et meget bredt  sortiment af reserve- og sliddele til de fleste mærker.

Lad os sammen drøfte dine muligheder

Køb og salg af nye og brugte landbrugsmaskiner

Vi tilbyder nye og brugte maskiner til stort set alle formål. Hvis ikke vi har den maskine, som du søger, vil vi gøre vores bedste for at finde netop det du søger via vores mange kontakter i ind- og udland. Vi kan også tilbyde reservedele til mange forskellige maskiner fra bl.a. Granit , Pöttinger og Sparex.

Køb og salg af maskiner i Slagelse

Maskiner til entreprenør, industri, landbrug m.fl

Hos Saltbæk Agro har vi en bred vifte af forskellige brugte maskiner. Klik dig ind på siden og se vores udvalg inden for brugte entreprenørmaskiner og mange flere.

Frontlæsser, sneplove, slagleklipper m.fl.

Hos Saltbæk Agro har vi en bred vifte af forskellige typer nye maskiner. Det er lige fra sneplove til frontlæssere og mange flere. Inde på siden kan du se vores udvalg af nye maskiner.

Palmse-, korn-, og halmvogne

Er du på udkig efter en Palmse korn-, entreprenør- eller halmvogn? Hos Saltbæk Agro har vi et bredt udvalg af forskellige vogne med forskellige formål. Læs mere inde på siden.

Køb og salg af maskiner

Hos Saltbæk Agro sælger vi nye og brugt maskiner. Der ud over har vi et meget stort sortiment af reservedele og sliddele til de fleste mærker.

Vi skaffer din maskine

Er du på udkig efter en helt bestemt maskine, reservedel eller lignende? Hos Saltbæk Agro gør vi os umage for at finde lige nøjagtig det, du mangler.

Konkurrencedygtig pris

Saltbæk Agro er dit foretrukne firma, når du skal ud og finde en ny maskine eller nye reservedele. Vi skaffer stort set alt og altid til konkurrencedygtige priser.

Vores udvikling med køb og salg af maskiner

Saltbæk Agro drives og ejes af landmand Kjeld Olesen. Virksomheden startede i 2001 som et supplement til landbruget, med opkøb og salg af mindre brugte maskiner fra især Tyskland. Med tiden steg salget og vi anskaffede os en lastbil, som betød lidt større maskiner.

Firmaet har udviklet sig til i dag at beskæftige sig med køb/ salg af brugte maskiner og traktorer til danske landmænd på alle niveauer, samt til udlandet. Hos Saltbæk Agro er det en vigtig del af hverdagen at holde sig orienteret med markedet og finde de rigtige maskiner. 

Køb og salg af maskiner i Slagelse