Forretningen

Saltbæk Agro drives og ejes af landmand Kjeld Olesen.

Virksomheden startede i 2001 som et suplement til landbruget, med opkøb og salg af mindre brugte maskiner fra især Tyskland. Med tiden steg salget og vi anskaffede os en lastbil. Dette betød lidt større maskiner, især trailer sprøjter.

I 2014 blev vi forhandlere af Pöttinger maskiner og vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks bedst sælgende Pöttinger forhandler 2017.

Firmaet har udviklet sig til i dag at beskæftige sig med køb/ salg af brugte maskiner og traktorer til danske landmænd på alle niveauer, samt til udlandet. Vi sælger en stor del nye Pöttinger maskiner, specielt Novacat 442, som kan skårlægge frøgræs.

Som noget helt nyt er vi i 2018 er vi begyndt at importere Palmse trailers, som producer lige fra halm- og kornvogne til maskin- og kreaturtrailerer.

Ud over at forsyne landbruget med maskiner, har vi i 2018 også udvidet sortimentet og er blevet forhandlere af Cub Cadet græsslåmaskiner.

Hos Saltbæk Agro er det en vigtig del af hverdagen at holde sig orienteret med markedet og finde de rigtige maskiner til en konkurrencedygtig pris for at kunne tilgodese kundens behov på bedste måde.


Sportbook gbetting.co.uk/sport free bets and sign-up bonuses.